Kevyttä sisustustuunausta

Keväinen sisustusvimma

Kevät – aika jolloin iskee vimma uudistaa kotia. Taaperon huoneen remontointi alkuvuodesta tyydytti onneksi suurimman sisustusviettini, olen saanut suunnitella pintamateriaaleja ja kalustusta ihan uuteen huoneeseen 🙂 Aina ei kuitenkaan löydy aikaa tai ole tarvetta suurelle muutokselle, joten tässä muutama esimerkki ihan pienistä tuunauksista muisti- ja liitutaululle.


Liitutaulun tuunaus
Näin sisustuslehden lastenhuonekuvassa kivan vanhan liitutaulun, ja katsoin huvikseni Torista, olisiko vastaavia myynnissä. No oli, ja sattumalta myyjä oli tulossa käymään Kouvolassa lähipäivinä ja kaupat syntyivät pian kohtuulliseen 10 euron hintaan. Liitutaulu ei ole kovin hyvässä kunnossa, mutta vanhat ja ränsistyneet esineet kiehtovat minua. Liitutaulupinta oli kuitenkin niin huonossa kunnossa, ettei siihen tarttunut liitu. Suunnittelin ensin maalaamista alkuperäisellä vihreällä värillä, mutta säästäväisyys iski (kerrankin) ja käytin kaapista löytynyttä mustaa väriä.

Liitutaulumaali
Maalausurakka oli helppo ja sujui hyvin pienellä vaahtomuovitelalla sekä pienellä siveltimellä, maalasin kaksi kerrosta. Tässä vaiheessa tekee aina mieli maalata kaikki mahdollinen irtaimisto, mutta tällä kertaa sain pidettyä itseni aisoissa!

Lastenhuoneen liitutaulu
Lopputulos uudessa huoneessa 🙂 Tapetti on Boråstapeterin Wonderland-mallistosta, ja sitä löytyy myös ihanalla vihreällä pohjavärillä.

Muistitaulun tuunaus
Sain muistitaulun, jonka tyyli ei ihan sellaisenaan ollut mieleinen, joten tuunasin siitä nopsasti keväisen ja värikkäämmän kotitoimistoon. Kangas on mummolan vanhaa pussilakanaa, josta olen jo teettänyt mekonkin.

Muistitaulun tuunaus
Muistitaulun levy oli irrotettava, joten kangas oli helppo taittaa sen taakse. Kangasta voi myös halutessaan helposti vaihtaa fiiliksen mukaan.

Muistitaulun tuunaus
Lisäsin taulun alaosaan lopuksi koukkuja, koska Kultamurusen kotitoimistossa ei ole koskaa liikaa koukkuja tai säilytystilaa. Kuvassa mukana omat tuotteet Menu-sisustusprintti ja postikortti Olet ihana, kultamurunen! sekä Indiskasta ostettu sininen kortti ja Ainoa Graphic Designin Suklaata saatana! -kortti 😀

Ihanaa ja aurinkoista kevätvimmaa kaikille kotoilijoille!

Tanja

Vastaa