Ristiäistunnelmia

Kultamurusen pomon, Leevin, ristiäiset olivat jo viime vuoden puolella, mutta katselin valokuvia ja palasin muistoissani juhlapäivään. Silloin ei vauvan päivärytmistä ollut tietoakaan, mitään ei voinut ennakoida, ja juhlat jännittivät jonkun verran. Edeltävä yö oli todella hankala, muistan ajatelleeni keskellä yötä etten selviä päivästä hengissä. Mutta kuten usein käy, päivällä univelka jotenkin jää taka-alalle, ja ristiäiset menivät ihan hyvin 🙂 Nyt yli 9 kk vanha pomo valvottaa taas, hampaiden ja liikkumisen vuoksi..!


 

poyta

Kastepöytää koristi suurehko, matala, rustiikkinen ja maanläheinen kukka-asetelma. Ensimmäinen ultaräänikuva ja vauvalahjaksi saatu patsas toimivat koristeina peruselementtien lisäksi. VINKKI: Pöytäliina-asiaa ja etenkin sen silittämistä kannattaa miettiä ennen edellistä iltaa klo 22.

 

tarjoilu

Tarjottavien hankkiminen pitopalvelusta helpottaa juhlien järjestämistä, muita hankintoja ja mietittäviä asioita on yllättävän paljon vaikka vieraslista on lyhyt. Itse olin ainakin vielä tuossa vaiheessa lähes kykenemätön tekemään keittiössä mitään, päivät menivät sen verran horroksessa. Silti löysin aikaa hankkia netistä kakunkoristeen ja pilkulliseen teemaan sopivat muffinssivuoat 😀 VINKKI: Nettikaupoissa kannattaa katsoa tarkkaan kakunkoristeiden koot. Minä tilasin ensin siniset tossut, jotka olivatkin minikokoiset. Tyylikkäiden vauva-aiheisten kakunkoristeiden löytäminen on muuten tosi hankalaa. Valikoima on melko perinteinen, sininen ja punainen sekä “hörselöinen”. Hienoimmat vaihtoehdot olivat tietenkin verkkokaupoista loppuneet.

 

nalle

Eteisemme valmistui juuri ja juuri käyttökuntoon kastejuhlaa varten, ja oli kiva hieman koristella sitä. VINKKI: Korissa oli vieraille pienet kiitoslahjat, suklaata rasioissa. Suunnittelin verkkokaupasta tilattujen rasioiden kansiin kiitos-tarrat vauvan kuvalla. En jälkikäteen käsitä, miten jaksoin moista… Joka tapauksessa edellisenä iltana minun kiroillessa väsyneenä pöytäliinan kimpussa, avomieheni taitteli rasioita kasaan 😀

 

kortit

Tämä kuva ei ole ristiäisistä, mutta halusin vähän fiilistellä uusien korttien kanssa. VINKKI: Kehystetyt vauvan jalanjäljet uuden nimen kanssa oli kiva koriste, jonka otimme esiin kun nimi oli tiedossa.

PS: Facebookissa on arvonta, jossa kyselen toiveaiheita uusiin kortteihin!

Terkuin Tanja

 

 

Vastaa