OTA YHTEYTTÄ

laita sähköpostia, tekstaria, WhatsApp-viestiä tai soittele!

YHTEYSLOMAKE

Voit myös täyttää tämän lomakkeen, ja olen pian yhteydessä sähköpostitse.

YRITYSTARINA

Idea syntyi muutama vuosi sitten yllättäen yöllä, nukkuvaa vauvaa katsoessani. Halusin piirtää sen hellyyttävän asennon, jossa vauvat usein nukkuvat, ja ajattelin tehdä erilaisia vauvakortteja vaihtoehdoksi perinteisille korteille. Tunsin pakottavaa tarvetta toteuttaa ideani, joten tein kuvituksia keittiön pöydän äärellä 15 minuuttia kerrallaan, koska muusa ei nukkunut kovin paljoa kerrallaan.

Vauvan kasvaessa valikoimakin kasvoi vaivihkaa koskettamaan kaikkia elämämme kultamurusia. Nyt pieni pomo on 3-vuotias, ja Kultamurusen valikoimassa on kymmeniä kortteja, Kiitoskahveja, koivuvanerimagneetteja ja lahjapaperia. Myös personoidut painotuotteet omiin juhliin tai lahjaksi kuuluvat palveluihini.

Olen ammatiltani AD / Graafinen suunnittelija, ja Kultamurusella toimin yrittäjänä ja suunnittelijana. Tuotteet on suunniteltu kotitoimistossamme Kouvolan Kuusankoskella, ja printit on painettu lähialueilla. Voit tilata tuotteita verkkokaupasta tai tiedustella etsimääsi tuotetta jälleenmyyjiltämme.

Haluatko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhteistyötä!