isä

Etusivu/isä
  • Onnee iskä! Kiva, että oot olemassa. Juuri sopivan miehekkäästi lälly isänpäiväkortti :) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
  • Ukki, olet meille tärkeä! On erittäin tärkeää kertoa isovanhemmille, että he ovat tärkeitä. Tämän kortin voit antaa ukille isänpäivänä tai ihan milloin vain... Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
  • Vaari, olet mahtava ja tärkeä! Onko teillä ihan mahtava vaari? Olethan muistanut kertoa sen hänelle? Tämän kortin voit antaa vaarille ihan muuten vain tai isänpäivänä. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
  • Pappa, olet tosi kiva ja tärkeä! Onko teillä tosi kiva pappa? Oletteko muistaneet mainita papalle, miten tärkeä hän onkaan..? Tällä kortilla se hoituu vaikkapa isänpäivänä tai ihan muuten vain. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
  • Isälle "Isä".  Voi miten ihanalta se on kuulostanut, kun olet sanonut sen taaperona ensimmäisen kerran! Tämä lyhyt ja miehekkäästi ytimekäs sydämellinen kortti sopii esimerkiksi isänpäivän onnitteluihin. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.