Äidit

Etusivu/Äidit

Äidit, mummot, mummit ja mammat… Niin tärkeitä henkilöitä, mutta liian harvoin se tulee heille sanottua. Kultamurusen kortit vanhemmille ja isovanhemmille liikuttavat ja ilahduttavat taatusti, ja voit antaa kortin milloin vain, vaikka syntymäpäivänä!

 • Kiitos että olet -kahvi on ihana pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä tai pienen viestin etiketin alaosaan. Kahvionnea sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Stailaa itsellesi tai lahjaksi persoonallinen kahvipussi! Tämä lahja sopii tehtäväksi myös lasten kanssa vaikkapa tussien kanssa. Mukana tulee kaksi tyhjää tarraetikettiä, toinen harjoitteluun ja toinen laitettavaksi pussiin. Kahvipussin takana on pieni Kultamurusen etiketti, jossa on elintarvikemerkinnät. Kahvipussi sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Ruskean kahvipussin koko n. 13 x 20 cm.
 • Hilpeyttä herättävä, se hieman erilainen kiitoslahja vaikkapa työkaverille tai päiväkodin työntekijälle! Kiitoskahvi on lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kahvionnea sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Onnittele lahjoittamalla kahvionnea! Kahvionnea on lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kahvionnea sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa  Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Onnittele lahjoittamalla teeonnea! Teeonnea on lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Teeonnea sisältää 20 g valkoista laadukasta luomuteetä Kiinasta. Lempeän teen lehdet on kuivattu auringonpaisteessa, ja teessä on hienostunut makean omenan aromi. Teen voi hauduttaa monta kertaa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Mummi, olet ihana ja tärkeä! Kerro mummille, kuinka tärkeä hän on. Tämän kortin viesti saa hänet ilahtumaan suuresti! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Mummo, olet ihana ja tärkeä! Ilahduta mummoa tällä kortilla, joka kertoo kuinka tärkeä hän onkaan... Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ale!

  Kiitos, äiti / postikortti

  2,50  1,00 
  Äidit eivät useinkaan saa kiitosta tärkeästä työstään... Siksi tämä kortti on tärkeä, ja sen voi antaa äidille milloin vain! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Sydämellinen kortti niin äitienpäivään kuin muuhunkin äidin ilahduttamiseen! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Kerro mammalle, kuinka tärkeä hän on. Tämän kortin viesti saa hänet ilahtumaan suuresti! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.