/Joulun taikaa

Ah, joulun taikaa! Vai pitäisikö tänä vuonna sanoa “Dear Santa, I can explain”? Varmaa on, että “Jouluherkkui, päikkäreit” -yhdistelmää on vaikea päihittää! Kultamurusen joulukortit on painettu Suomessa laadukkaalle, paksulle paperille ja erottuvat taatusti vastaanottajan joulukorttipinossa edukseen.

 • Sinulle, minulta... Tämä yksinkertainen ja kaunis tekstikortti lahjan tai kukkakimpun ohessa antaa saajalle ihanan henkilökohtaisen fiiliksen! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Dear santa, I can explain. Hilpee joulukortti, joka taatusti pääsee esille vastaanottajan kotona. Jos siis maltat lähettää sen jollekin sen sijaan että pidät kortin itselläsi osana joulusisustusta :) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Merry christmas + sparkling new year Tyylikäs ja yksinkertainen joulukortti ystävälle, joka ei välitä punaisesta eikä glitteristä! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Jouluherkkui, päikkäreit Niin, mitä muuta ihminen voisi joululta toivoa? Tämä postikortti on ehdoton suosikki Kultamurusen joulukorteista, joten mitä luultavimmin myös ystäväsi ilahtuisi löytäessään sen postilaatikosta :) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Tyylikäs ja yksinkertainen joulukortti ilman tekstiä. Lapset voivat myös värittää kortin, jolloin joulutervehdys on persoonallisempi! (Ok, saat myös itse värittää sen :) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Yksinkertainen ja tyylikäs joulukortti mustavalkoisella kuvituksella. Taitetun kortin mukana tulee valkoinen, tarrasuljettava kuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Joulun taikaa, ihmeellistä aikaa. Tämä on kortti sille ystävällesi, joka on todellinen jouluihminen. Sille, joka hössöttää joulusuunnitelmista syyskuussa ellei ole kehdannut jo aiemmin... Taitetun kortin mukana tulee valkoinen, tarrasuljettava kuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Jouluiloa kultamurusille Tämä kortti on suunnitteluvaiheessa kaavailtu kortiksi, jonka esimerkiksi lapset voisivat lähettää isovanhemmilleen tai toisin päin... Mutta ketä sinun kultamurusesi ovat? Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Jouluiloa-pakettikortti ihanien joulupakettien ja -kukkien oheen. Koko 50 x 70 mm Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin taustapuoli on tekstitön.
 • Sshhh… / sisustusprintti

  4,50 17,90 
  Sshhh... Minä olen nokosilla! Tämä pieni neliönmuotoinen printti sopii osaksi niin aikuisen kuin lapsenkin makuuhuoneen sisustusta tai vaikkapa vauvalahjaksi. Printti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Saatavana myös valkoisella tai mustalla kehyksellä, valitsethan alasvetovalikosta haluamasi kehys.
 • Menu / sisustusprintti

  4,50 17,90 
  Suosittua Menu-printtiä voi käyttää niin juhlien kattauksessa kuin keittiön sisustuksessakin. Printti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Saatavana myös valkoisella tai mustalla kehyksellä, valitsethan alasvetovalikosta haluamasi kehys.