Joulun taikaa

Etusivu/Joulun taikaa

Ah, joulun taikaa! Vai pitäisikö tänä vuonna sanoa “Dear Santa, I can explain”? Varmaa on, että “Jouluherkkui, päikkäreit” -yhdistelmää on vaikea päihittää! Kultamurusen joulukortit on painettu Suomessa laadukkaalle, paksulle paperille ja erottuvat taatusti vastaanottajan joulukorttipinossa edukseen.

 • Lahjapaperi on nostalgista voimapaperia, johon on painettu Kultamurusen sydämiä. Lahjapaperin leveys on 57 cm, ja rullassa on kokonaiset viisi metriä paperia. Voit paketoida tällä paperilla niin kesäiset kuin jouluisetkin paketit vaihtelemalla nauhojen ja pakettikorttien tyyliä. Voit kierrättää voimapaperin kartonkikeräykseen!  
 • Mustavalkoiset, tyylikkäät pakettitarrat sopivat monenlaiseen paketointiin, myös lahjapussien sulkemiseen. 24 pyöreää pakettitarraa arkilla. Yhden tarran halkaisija 4 cm. Painettu Suomessa.
 • Ruskea paperipussi, jossa on paikka lahjan antajan nimelle. Sopii litteille sekä hieman pulleammillekin lahjoille. Leveys 15,5 cm, korkeus 22,5 cm, syvyys täysin avattuna 8,5 cm. Painettu Suomessa silkkipainolla.
 • Hauska ja persoonallinen joulukortti, jonka bingon kohdat voit rastittaa ah niin rentouttavien joulunpyhien edetessä! Joulukortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja jouluinen kuvitus.  
 • Sinulle, minulta... Tämä yksinkertainen ja kaunis tekstikortti lahjan tai kukkakimpun ohessa antaa saajalle ihanan henkilökohtaisen fiiliksen! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Dear santa, I can explain. Hilpee joulukortti, joka taatusti pääsee esille vastaanottajan kotona. Jos siis maltat lähettää sen jollekin sen sijaan että pidät kortin itselläsi osana joulusisustusta :) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Merry christmas + sparkling new year Tyylikäs ja yksinkertainen joulukortti ystävälle, joka ei välitä punaisesta eikä glitteristä! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Jouluherkkui, päikkäreit Niin, mitä muuta ihminen voisi joululta toivoa? Tämä postikortti on ehdoton suosikki Kultamurusen joulukorteista, joten mitä luultavimmin myös ystäväsi ilahtuisi löytäessään sen postilaatikosta :) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Tyylikäs ja yksinkertainen joulukortti ilman tekstiä. Lapset voivat myös värittää kortin, jolloin joulutervehdys on persoonallisempi! (Ok, saat myös itse värittää sen :) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ale!
  Yksinkertainen ja tyylikäs joulukortti mustavalkoisella kuvituksella. Taitetun kortin mukana tulee valkoinen, tarrasuljettava kuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Ale!
  Joulun taikaa, ihmeellistä aikaa. Tämä on kortti sille ystävällesi, joka on todellinen jouluihminen. Sille, joka hössöttää joulusuunnitelmista syyskuussa ellei ole kehdannut jo aiemmin... Taitetun kortin mukana tulee valkoinen, tarrasuljettava kuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Ale!
  Jouluiloa kultamurusille Tämä kortti on suunnitteluvaiheessa kaavailtu kortiksi, jonka esimerkiksi lapset voisivat lähettää isovanhemmilleen tai toisin päin... Mutta ketä sinun kultamurusesi ovat? Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.