Rakkaus ja ystävyys

Etusivu/Rakkaus ja ystävyys

Rakkaus ja ystävyys, mitä on ilman niitä? Ilahduta rakkaintasi tai ystäviäsi Kultamurusen persoonallisilla ja tyylikkäillä korteilla ja lahjoilla! Verkkokaupasta löydät hääkortit sekä vaikkapa ystävänpäiväksi sydämelliset pikkulahjat ja kortit.

 • Lahjapaperi on nostalgista voimapaperia, johon on painettu Kultamurusen sydämiä. Lahjapaperin leveys on 57 cm, ja rullassa on kokonaiset viisi metriä paperia. Voit paketoida tällä paperilla niin kesäiset kuin jouluisetkin paketit vaihtelemalla nauhojen ja pakettikorttien tyyliä. Voit kierrättää voimapaperin kartonkikeräykseen!  
 • Kesäbingo sisältää 200 g tummaa suodatinjauhettua Honduras Marcala -kahvia. Täyteläinen, pehmeä ja aromikas kahvi on ekologisesti kasvatettua. Leppoisien kahvihetkien lomassa voit täyttää etiketin kesäbingoa.  Oletko jo rentoutunut laiturilla silmät kiinni tai grillannut asenteella sateessa? Entä onko seksihelle päässyt yllättämään? Postaa julkisella Instagram-tililläsi kuva kahvi- tai bingohetkestäsi hashtagilla #kesäbingokahvi, ja saat kuvasi näkyviin Kultamurusen verkkosivulle ja osallistut loppukesän tuotepalkinnon arvontaan! Paahtoaste 4/5 Lajikkeet: Arabica (Caturra, Bourbon, Pacas) Laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Kahvipussin koko on 20 x 19 cm, voit kierrättää sen muovijätteenä. HUOM! Jos haluat tilata kahvin lahjaksi ystävällesi, valitse kassalla "Toimitus eri osoitteeseen" ja kirjoita lahjan saajan osoitetiedot sekä vapaan tekstin kenttään hänen puhelinnumeronsa toimituksen saapumisilmoitusta varten. Myös kotiinkuljetus! Haluatko lähettää läheiselle kahvin Kiitos että olet?
 • Auta juomalla hyvää kahvia! Lahjoitamme jokaista myytyä Pomon kahvitaukoa kohden 4 €  Koronan vuoksi ahdingossa oleville perheille Pelastakaa Lapset ry:n kautta. Kahvipussi sisältää 200 g tummaa suodatinjauhettua Honduras Marcala -kahvia. Täyteläinen, pehmeä ja aromikas kahvi on ekologisesti kasvatettua. HUOM! Jos haluat tilata kahvin lahjaksi ystävällesi, valitse kassalla "Toimitus eri osoitteeseen" ja kirjoita lahjan saajan osoitetiedot sekä vapaan tekstin kenttään hänen puhelinnumeronsa toimituksen saapumisilmoitusta varten. Ilmoita myös mahdollinen haluamasi viesti, kirjoitan sen lahjan oheen. Paahtoaste 4/5 Lajikkeet: Arabica (Caturra, Bourbon, Pacas) Laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Kahvipussin koko on 20 x 19 cm, voit kierrättää sen muovijätteenä. Haluatko lähettää läheiselle kahvin Kiitos että olet?
 • Poissa silmistä, ei todellakaan poissa mielestä. Kun ette voi tavata, mutta haluat kertoa postitse hänen olevan mielessäsi. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella postikorttiviivasto ja pienet sydänkuvitukset.  
 • Kiitos että olet -kahvi on ihana pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä tai pienen viestin etiketin alaosaan. Voit lähettää kahvin myös suoraan lahjan saajalle! Kahvionnea sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Will you hold my dress while I pee? Kultamurusen asiakas toivoi tällaista postikorttia kaason rekrytoimiseen...  Tuumasta toimeen! Koko A6 (105 x 148 mm) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella postikorttiviivasto ja pienet sydänkuvitukset.  
 • Kiitos kaikesta / postikortti Koko A6 (105 x 148 mm) Kiitoskortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella postikorttiviivasto ja pienet sydänkuvitukset.  
 • Mustavalkoiset, tyylikkäät pakettitarrat sopivat monenlaiseen paketointiin, myös lahjapussien sulkemiseen. 24 pyöreää pakettitarraa arkilla. Yhden tarran halkaisija 4 cm. Painettu Suomessa.
 • Joillekin meistä on toooodella vaikeaa sanoa ei. Tämä kortti on meille kaikille tsempiksi ja muistutukseksi siitä, että on ihan ok sanoa ei. Se on omasta jaksamisesta huolehtimista, ei epäkohteliaisuutta! Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella postikorttiviivasto ja pienet sydänkuvitukset.  
 • Onnea muru / postikortti Onnittelukortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella postikorttiviivasto ja pienet sydänkuvitukset.  
 • Tahdon. Tahdot. Tahdomme. Aina. Romanttinen ja tyylikäs hääkortti, joka ilahduttaa avioparin kotona juhlien jälkeenkin osana sisustusta. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Mustavalkoinen, napakka kangaskassi on tehty luomupuuvillasta, voit pestä sen 30 asteessa. Kassin toinen puoli on täysin musta ilman painatusta. Koko 38 x 42 cm, kahvojen pituus 67 cm. Kassia voi kantaa olalla tai kädessä.