Syntymäpäivät

/Syntymäpäivät

Läheisen ystävän tai kaukaisemman sukulaisen syntymäpäivät tiedossa? Kultamuruselta löydät jokaiselle synttärisankarille sopivan onnittelukortin. Valikoimassa on postikortteja, taitettuja kortteja sekä pakettikortteja.

 • Onnittele lahjoittamalla teeonnea! Teeonnea on lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Teeonnea sisältää 20 g valkoista laadukasta luomuteetä Kiinasta. Lempeän teen lehdet on kuivattu auringonpaisteessa, ja teessä on hienostunut makean omenan aromi. Teen voi hauduttaa monta kertaa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Onnittele lahjoittamalla kahvionnea papuina! Kahvionnea on lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kahvionnea sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu ja pakattu Inka Paahtimossa  Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Onnittele lahjoittamalla kahvionnea! Kahvionnea on lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kahvionnea sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa  Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Must-postikortti sille ihanalle ystävälle tai työkaverille, joka nyt vaan on niiin hyper super upea tyyppi! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Sinulle, minulta... Tämä yksinkertainen ja kaunis tekstikortti lahjan tai kukkakimpun ohessa antaa saajalle ihanan henkilökohtaisen fiiliksen! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Wrääyyyy! Synttärionnittelut kovan luokan dinosaurusfanille, jolle Giganotosaurus, Triceratops ja Barosaurus ovat ihan perusasioita! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ale!

  Menu / sisustustaulu musta

  17,90  6,00 
  Varastontyhjennystä vain verkkokaupassa! Valikoimasta uutuuksien alta poistuvat taulut ja niiden mallikappaleet nyt edulliseen hintaan. Menu – ota tai jätä! Suosituin sisustustaulumme mustilla kehyksillä on omiaan keittiössä tai koristeena juhlien buffetpöydässä. Taulun ulkomitat 17,7 x 17,7 cm. Taulussa on puiset vaihtokehykset, joten voit käyttää kehyksiä myöhemmin omallakin kuvalla. Printti on painettu Suomessa. 
 • Olet ihana, kultamurunen! Tämä postikortti on Kultamurusen ehkä monikäyttöisin kortti. Sen vastaanottaja voi olla vauva tai mummi ja kaikkea siltä väliltä. Vink vink: Tämä kortti ja kukkakimppu saattavat tehdä suuren vaikutuksen vaimoon..! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ale!

  Kultamuruselle / postikortti

  2,50  1,00 
  Kultamuruselle-postikortti Tämä kortti sopii moneen lähtöön, niin poikaystävälle kuin sukulaislapsen synttäreillekin! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ale!

  Menu / sisustusprintti

  4,50  2,00 
  Suosittua Menu-printtiä voi käyttää niin juhlien kattauksessa kuin keittiön sisustuksessakin. 15 x 15 cm printti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Sydämellinen, monikäyttöinen pakettikortti sopii etenkin kesäisiin kukkaimppuihin ja lahjapaketteihin. Koko 50 x 70 mm Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin taustapuoli on tekstitön.
 • Onnittelukortti juhlaan kuin juhlaan! Taitetun kortin mukana tulee valkoinen, tarrasuljettava kuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.