Loading...
 • Jouluaamun kiireettömän kahvihetken pehmeää tunnelmaa. Sisältää 200 g keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas suodatinkahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Etiketissä on matta pinta.
 • Lahjakortti verkkokauppaan

  20,00 80,00 
  Ilahduta ystävää ja lähetä sähköinen lahjakortti Kultamurusen verkkokauppaan! Voit valita valmiista arvoista tai näppäillä itse summan 20–80€ väliltä. Lahja on voimassa 6 kk ja koskee koko verkkokaupan valikoimaa. Se lähetetään vastaanottajalle sähköpostilla, josta saat itsekin kopion.
 • Pienet, vain senttimetrin levyiset nappikorvakorut sopivat niin lapselle kuin aikuisellekin. Alunperin musteella tehty sydänkuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Vanerisydämen koko on noin 1 x 1 cm. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Persoonalliset vanerikorvakorut sopivat moneen tyyliin. Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin rouheaa ilmettä ja syvyyttä. Vaneriosuuden leveys on n. 5,5 cm ja korkeus 3,7 cm. Kirurginteräksinen rengas on halkaisijaltaan 2,5 cm.
 • Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin rouheaa ilmettä ja syvyyttä. Vaneriosuuden leveys on n. 5 cm ja korkeus 4,1 cm. Kirurginteräksinen rengas on halkaisijaltaan 2,5 cm.
 • 100 % pellavakangasta, joka on valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti.

  Keitä suodatinpussia 5–10 min. ennen käyttöönottoa, ja huuhtele sen jälkeen kylmällä vedellä. Purista enimmät vedet pois, venytä pussi varoen omaan muotoonsa ja aseta ilmavasti kuivumaan. Suodatinpussin ei tarvitse olla kuivunut ennen seuraavaa käyttöä. Jos keität pienen määrän kahvia, suodatinpussi kannattaakin kastella ja vääntää nihkeäksi ennen käyttöä.

  Käytä kestosuodatinpussia samalla tavalla kuin kertakäyttöisiä. Käytön jälkeen huuhtele pussi ensin lämpimällä vedellä, jotta kahvin rasvat irtoavat ja lopuksi kylmällä vedellä. Purista, venytä muotoonsa ja ripusta kuivumaan. Kiehauta kestosuodatinpussit ainakin muutaman kerran kuukaudessa kahvin rasvan poistamiseksi. Jotta pussiin ei jäisi pesuainejäämiä, älä käytä pesuaineita tai astianpesukonetta.

  Nautinnollisia ja ekologisia kahvihetkiä!

 • Ihana vanerille painettu pieni kortti, joka sopii loistavasti myös pikkujoulujen tai joulupöydän kattauksen piristäjäksi. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Kortti on laserleikattu, joten sen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koko 44 x 55 mm Vanerikortin toisella puolella ei ole painatusta.  
 • Ihana vanerille painettu pieni kortti, joka sopii loistavasti myös pikkujoulujen tai joulupöydän kattauksen piristäjäksi. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko 44 x 55 mm Vanerikortin toisella puolella ei ole painatusta.  
 • Tämä ihanasti erilainen joulukoriste on  yksi kolmesta pyöreästä vanerikoristeestamme, jotka toimivat myös hyvin yhdessä. Roikkuva joulukoriste on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille.

  Ruudut-koristeen pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki.

  Koristeen molemmilla puolilla on kuvitus. Halkaisija 10 cm. Tuotteen mukana tulee musta naru, mutta voit laittaa siihen oman narun makusi mukaan.  
 • Tämä ihanasti erilainen koriste kuuluu kolmen koristeen sarjaan. Kaikki toimivat hauskasti yhdessä, mutta myös erikseen. Metsä-vanerikoriste on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille. Musta, alunperin käsin musteella tehty kuvitus koivuvanerin pinnalla on tyylikäs ja skandinaavinen yhdistelmä. Pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koristeen molemmilla puolilla on kuvitus. Halkaisija 10 cm. Tuotteen mukana tulee musta naru, mutta voit laittaa siihen oman narun makusi mukaan.  
 • Tämä ihanasti erilainen joulukoriste on  yksi kolmesta pyöreästä joulukoristeestamme, jotka toimivat myös hyvin yhdessä. Roikkuva joulukoriste on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille. Täplät-kuusenkoristeen pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koristeen molemmilla puolilla on kuvitus. Halkaisija 10 cm. Tuotteen mukana tulee musta naru, mutta voit laittaa siihen oman narun makusi mukaan.  
 • Koivuvanerikortti sopii lahjaksi tai omaksi sisustuselementiksi. Musta, moderni painatus ja koivuvanerin pinta on tyylikäs yhdistelmä. Kortti on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
Go to Top