Loading...
 • Lahjapaperi on nostalgista voimapaperia, johon on painettu Kultamurusen sydämiä. Leveys on 57 cm, ja rullassa on kokonaiset viisi metriä paperia. Voit paketoida tällä paperilla niin kesäiset kuin jouluiset paketit vaihtelemalla nauhojen ja pakettikorttien tyyliä. Voit kierrättää voimapaperin kartonkikeräykseen! Tarvitsetko paketoimiseen ihania pakettitarroja?  
 • Kesäbingo sisältää 200 g tummaa suodatinjauhettua Honduras Marcala -kahvia. Täyteläinen, pehmeä ja aromikas kahvi on ekologisesti kasvatettua. Leppoisien kahvihetkien lomassa voit täyttää etiketin kesäbingoa.  Oletko jo rentoutunut laiturilla silmät kiinni tai grillannut asenteella sateessa? Entä onko seksihelle päässyt yllättämään? Postaa julkisella Instagram-tililläsi kuva kahvi- tai bingohetkestäsi hashtagilla #kesäbingokahvi, ja saat kuvasi näkyviin Kultamurusen verkkosivulle ja osallistut loppukesän tuotepalkinnon arvontaan! Paahtoaste 4/5 Lajikkeet: Arabica (Caturra, Bourbon, Pacas) Laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Kahvipussin koko on 20 x 19 cm, voit kierrättää sen muovijätteenä. HUOM! Jos haluat tilata kahvin lahjaksi ystävällesi, valitse kassalla "Toimitus eri osoitteeseen" ja kirjoita lahjan saajan osoitetiedot sekä vapaan tekstin kenttään hänen puhelinnumeronsa toimituksen saapumisilmoitusta varten. Myös kotiinkuljetus! Haluatko lähettää läheiselle kahvin Kiitos että olet?
 • Auta juomalla hyvää kahvia! Lahjoitamme jokaista myytyä Pomon kahvitaukoa kohden 4 €  Koronan vuoksi ahdingossa oleville perheille Pelastakaa Lapset ry:n kautta. Kahvipussi sisältää 200 g tummaa suodatinjauhettua Honduras Marcala -kahvia. Täyteläinen, pehmeä ja aromikas kahvi on ekologisesti kasvatettua. HUOM! Jos haluat tilata kahvin lahjaksi ystävällesi, valitse kassalla "Toimitus eri osoitteeseen" ja kirjoita lahjan saajan osoitetiedot sekä vapaan tekstin kenttään hänen puhelinnumeronsa toimituksen saapumisilmoitusta varten. Ilmoita myös mahdollinen haluamasi viesti, kirjoitan sen lahjan oheen. Paahtoaste 4/5 Lajikkeet: Arabica (Caturra, Bourbon, Pacas) Laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Kahvipussin koko on 20 x 19 cm, voit kierrättää sen muovijätteenä. Haluatko lähettää läheiselle kahvin Kiitos että olet?
 • Olet mielessäni, kertoo tämä Koronan ja pitkien erojen inspiroima postikortti. Poissa silmistä, ei todellakaan poissa mielestä. Tämän viestin kuulee esimerkiksi isovanhemmat mielellään! Koko A6 (105 x 148 mm) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella postikorttiviivasto ja pienet sydänkuvitukset. Jos etsit korttia mummolle, tässäkin kortissa on ihana viesti hänen tärkeydestään.
 • Kiitos että olet -kahvi on ihana pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä tai pienen viestin etiketin alaosaan. Voit lähettää kahvin myös suoraan lahjan saajalle! Kahvionnea sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Will you hold my dress while I pee? Kultamurusen asiakas toivoi tällaista postikorttia kaason rekrytoimiseen...  Tuumasta toimeen! Koko A6 (105 x 148 mm) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella postikorttiviivasto ja pienet sydänkuvitukset. Toinen vaihtoehto on kirjoittaa viesti tulevalle kaasolle itse koristeltavaan kahvipussiin!  
 • Kiitos kaikesta / postikortti Koko A6 (105 x 148 mm) Kiitoskortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella postikorttiviivasto ja pienet sydänkuvitukset. Olisiko Iso kiitos -kahvi paikallaan?  
 • Stailaa itsellesi tai lahjaksi persoonallinen kahvipussi! Tämä lahja sopii tehtäväksi myös lasten kanssa vaikkapa tussien kanssa. Mukana tulee kaksi tyhjää tarraetikettiä, toinen harjoitteluun ja toinen laitettavaksi pussiin. Kahvipussin takana on pieni Kultamurusen etiketti, jossa on elintarvikemerkinnät. Kahvipussi sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Ruskean kahvipussin koko n. 13 x 20 cm.
 • Kiitos ja anteeks ovat välillä tarpeellisia sanoja. Hilpeyttä herättävä, se hieman erilainen kiitoslahja vaikkapa työkaverille tai päiväkodin työntekijälle! Kiitoskahvi on lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kahvipussi sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia. Ruskean kahvipussin koko n. 13 x 20 cm. Haluatko kiittää perinteisemmin Iso kiitos -kahvilla?
 • For your inspiration! Paksu A5-kokoinen muistikirja, jonka mattapintaiset tyhjät sivut kutsuvat inspiroitumaan :) Koko: 14,8 x 21 cm. Paksuus 1 cm. Painettu Suomessa. Valikoimassa myös Good ideas only -muistikirja.
 • Good ideas only! Paksu A5-kokoinen muistikirja, jonka mattapintaiset tyhjät sivut kutsuvat inspiroitumaan ja kirjaamaan ylös kaikki upeat ideat ja luonnokset :) Koko: 14,8 x 21 cm. Paksuus 1 cm. Painettu Suomessa. Inspiration-muistikirja saattaa myös inspiroida sinua!
 • Mustavalkoiset, söpöt pakettitarrat sopivat monenlaiseen paketointiin, myös lahjapussien sulkemiseen. Onpa niitä käytetty hillopurkkien koristelemiseenkin. A4-arkilla on 24 pyöreää pakettitarraa halkaisijaltaan 4 cm. Tarrat on painettu Suomessa. Luonnollisesti pakettitarrat sopivat oman lahjapaperimme päälle kuin nenä päähän.