Loading...
 • Sydämellinen kortti niin äitienpäivään kuin muuhunkin äidin ilahduttamiseen! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Dear santa, I can explain. Hilpee joulukortti, joka taatusti pääsee esille vastaanottajan kotona. Jos siis maltat lähettää sen jollekin sen sijaan että pidät kortin itselläsi osana joulusisustusta :) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Wrääyyyy! Synttärionnittelut kovan luokan dinosaurusfanille, jolle Giganotosaurus, Triceratops ja Barosaurus ovat ihan perusasioita! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Till världens härligaste gullegryn Ruotsinkielisen taitetun kortin mukana tulee valkoinen, tarrasuljettava kuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Koko taitettuna A6 (105 x 148 mm)
 • Koivuvanerille painettu Herkkui herkkui -magneetti on skandinaavinen ja tyylikäs vaihtoehto lahjaksi tai kotikeittiöön pitämään reseptit järjestyksessä. Koko n. 6 x 6 cm Magneetti on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
 • Must-postikortti sille ihanalle ystävälle tai työkaverille, joka nyt vaan on niiin hyper super upea tyyppi! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ale!
  1 kultamurunen + 1 kultamurunen = 1 ihana aviopari / taitettu hääkortti Kortin mukana tulee valkoinen tarrasuljettava kuori. Kortin sisäpuoli on tekstitön. Koko taitettuna A6 (105 x 148 mm) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Täältä löydät toisen hääkortin.
 • Kiitä hoitajaa laadukkaalla ja taatusti käyttöön päätyvällä lahjalla, Kiitoskahvilla. Kiitoskahvi on pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kiitoskahvi sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Onnea kultamurunen, sait ikioman nimen! Tämä kortti sopii niin ristiäisten kuin nimijuhlienkin ihanalle pienelle juhlijalle. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.  
 • Isälle "Isä".  Voi miten ihanalta se on kuulostanut, kun olet sanonut sen taaperona ensimmäisen kerran! Tämä lyhyt ja miehekkäästi ytimekäs sydämellinen kortti sopii esimerkiksi isänpäivän onnitteluihin. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Kiitä ystävää, työkaveria tai yhteistyökumppania laadukkaalla ja taatusti ilahduttavalla lahjalla, Kiitoskahvilla. Kiitoskahvi on pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kiitoskahvi sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Jouluherkkui, päikkäreit Niin, mitä muuta ihminen voisi joululta toivoa? Tämä postikortti on ehdoton suosikki Kultamurusen joulukorteista, joten mitä luultavimmin myös ystäväsi ilahtuisi löytäessään sen postilaatikosta :) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.