Loading...
 • Pieni pakettikortti, jossa käsintehty kuvitus on painettu koivuvanerille. Tyylikäs kortti sopii paketoinnin lisäksi myös kattaukseen servetin ympärille tai kortiksi viinipullon kaulaan. Painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Kortti on laserleikattu, joten sen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koko 44 x 55 mm Vanerikortin toisella puolella ei ole painatusta.  
 • Kiitos että olet -kahvi on ihana pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä tai pienen viestin etiketin alaosaan. Sisältää 100 g keskipaahtoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Pysähdy ja hengitä. Siemaile erityistä teetä yksin tai ystävän kanssa. Ole läsnä tässä hetkessä. Nauti elämän pienistä ruusunnupuista. Vihreästä sencha-teestä arjen luksusta tekevät mansikka, kokonaiset ruusunnuput, laventelin kukka sekä samppanja-aromi. Myös sen tuoksu on aivan huu-ma-va!
 • Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin rouheaa ilmettä ja syvyyttä. Vaneriosuuden leveys on n. 5 cm ja korkeus 4,1 cm. Kirurginteräksinen rengas on halkaisijaltaan 2,5 cm.
 • Kahvipussin etiketissä on kesäbingo! Pääsetköhän ensimmäisenä rastittamaan seksihelteen vai sateessa grillaamisen? Sisältää 200 g suodatinjauhettua, tummapaahtoista Peru Yanesha -luomukahvia, jossa on pähkinän ja suklaan vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa.
 • Onneen tarvitaan välillä vain hyvä kupillinen kahvia! Sisältää 200 g suodatinjauhettua, keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa.
 • Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle 3 mm koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Nappikorvakorun koko on noin 1,5 x 1,5 cm. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Vau, hienosta saavutuksesta kuten valmistumisesta tai ylioppilaaksi kirjoittamisesta sopii onnitella tällä taitetulla kortilla. Sisäpuoli on täysin tyhjä, sinne mahtuu oma viestisi! Kortin mukana tulee valkoinen kirjekuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Etsitkö korttia ylioppilaslakilla?
 • Yksinkertainen ja suloinen kortti kiitoksen ansaitsevalle kuten ystävälle, työkaverille tai opettajalle. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Kortin kanssa lahjaksi sopivat esimerkiksi käsintehdyt mansikka-raparperimarmeladit.  
 • Kutsukortit lastenjuhliin. Setti sisältää viisi kutsua ja viisi valkoista kirjekuorta. Täytä kortin toiselle puolelle kaikki tarpeellinen tieto ajankohdasta, mahdollisesta teemapukeutumisesta ja ilmoittautumisesta. Koko A6 (105 x 148 mm) Etsitkö kutsukorttia aikuisten juhliin?
 • Koivuvanerikortti sopii lahjaksi tai omaksi sisustuselementiksi. Musta, moderni painatus ja koivuvanerin pinta on tyylikäs yhdistelmä. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • Tämä vanerille painettu postikortti modernilla painatuksella on omiaan läheisen ilahduttamiseen tai sisustuselementiksi omaan kotiin. Kortti on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  

Go to Top