Loading...
 • Jouluaamun kiireettömän kahvihetken pehmeää tunnelmaa. Sisältää 200 g keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas suodatinkahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Etiketissä on matta pinta, suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Suurkiitokset-kahvi on täydellinen kiitoslahja, se on pieni taatusti käyttöön päätyvä lahja ja kortti samassa paketissa. Lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kiitoskahvi sisältää 100 g keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Etiketissä on kiiltävä pinta, suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Olet ihana hoitaja -kahvi on täydellinen kiitoslahja, se on pieni taatusti käyttöön päätyvä lahja ja kortti samassa paketissa. Lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kiitoskahvi sisältää 100 g keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Etiketissä on kiiltävä pinta, suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Kiitos ope! Kiitä opettajaa laadukkaalla ja taatusti käyttöön päätyvällä lahjalla. Kiitoskahvi on pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kiitoskahvi sisältää 100 g keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Etiketissä on kiiltävä pinta, suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Joulun treeniohjelma on mainio joulukortti hänelle, joka ei ota treenaamista aina niin vakavasti... Muista, viimeisen toiston pitääkin kuulua! Koko A6 (148 x 105 mm) Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle ja jämäkälle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja pieni sydänkuvitus.  
 • Vaaleanvihreässä kortissa on herkkä kuvitus pienestä taimesta, joka tarvitsee tukea ja hoitoa. Koko A6 (105 x 148 mm) Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle ja jämäkälle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja pieni sydänkuvitus. Etsitkö onnittelukorttia ristiäisiin tai nimijuhliin?  
 • Isänpäiväkortti universumin parhaalle... vaarille, papalle, faijalle, ukille? Voit itse kirjoittaa korttiin oikean vastaanottajan! Koko A6 (148 x 105 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Tsekkaa myös Onnee iskä -kortti!  
 • Koronan inspiroima joulukortti, joka ei ole hartaimmasta päästä. Koko A6 (148 x 105 mm) Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle ja jämäkälle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja pieni sydänkuvitus. Etsitko lapsiperheelle sopivampaa joulukorttia? Kurkkaa ainakin joulupallokortti jonka voi myös värittää!  
 • Hauska ja persoonallinen joulukortti, jonka bingon kohdat voit rastittaa ah niin rentouttavien joulunpyhien edetessä! Joulunpyhäbingo on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto.  
 • Hyvää-maitosuklaalla voi toivottaa ihan mitä vain ja se sopii moneen makuun! Kysymys kuuluu vain, mulle vai sulle..? Suklaalevyllä voi toivottaa vaikka hyvää syntymäpäivää tai joulua, ellei sitten halua toivottaa itselleen vaikka hyvää työpäivää, viikonloppua tai kahvitaukoa... Ainesosat: Sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine lesitiini (soija), aromi. Vähintään 30% kaakaota. Saattaa sisältää pähkinää. Haluaisitko kuitenkin taiteilla itse persoonallisen kahvilahjan?
 • Kiitoslahja makeimmasta päästä! Suklaalahjan antaja voi kirjoittaa nimensä tai pienen viestin suklaalevyn kääreeseen, joten erillistä korttia ei tarvita. Ainesosat: Sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine lesitiini (soija), aromi. Vähintään 30% kaakaota. Saattaa sisältää pähkinää. Suurkiitokset-kahvi sopii myös hyvin herkkukiitokseksi!
 • Helppoa paketointia! Pussissa on paikka lahjan antajan nimelle, ja se sopii litteille sekä hieman pulleammille lahjoille. Leveys 15,5 cm, korkeus 22,5 cm, syvyys täysin avattuna 8,5 cm. Painettu Suomessa silkkipainolla. Olisivatko lahjapaperi ja pakettitarrat enemmän tyyliäsi?
Go to Top