YHTEYSTIEDOT

laita sähköpostia, viestiä tai soittele!

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Voit myös kertoa asiasi lyhyesti tällä lomakkeella, olen pian yhteydessä sähköpostitse.

JÄLLEENMYYJÄT

Jälleenmyyjillä on vaihtelevat valikoimat Kultamurusen tuotteita. Jos etsit jotakin tiettyä tuotetta, voit tiedustella sen saatavuutta suoraan jälleenmyyjältä.

IITTI

Iitin Maatilatori

KOTKA

Vadelmatarha Kotka

KOUVOLA

INFO Kirjakauppa Kirjasavinen

Kahviputiikki Papulaari

Kukka- ja Hautauspalvelu Lampila

Sisustusliike Dreams

TaideTupa PikkuSelma

LAHTI

Sisustuskahvila Wanha Justiina

ROVANIEMI

Lahjapuoti Tiinuska

YRITYSTARINA

Idea syntyi vuonna 2016 yllättäen yöllä, nukkuvaa vauvaa katsoessani. Halusin piirtää sen hellyyttävän asennon, jossa vauvat usein nukkuvat, ja ajattelin tehdä erilaisia vauvakortteja vaihtoehdoksi perinteisille korteille. Tunsin pakottavaa tarvetta toteuttaa ideani, joten tein kuvituksia keittiön pöydän äärellä 15 minuuttia kerrallaan, koska muusa ei nukkunut kovin paljoa kerrallaan.

Vauvan kasvaessa valikoimakin kasvoi vaivihkaa koskettamaan kaikkia elämämme kultamurusia. Nyt pieni pomo on 4-vuotias, ja Kultamurusen valikoimassa on korttien lisäksi lahjakahveja ja -teetä, muistikirjoja, koivuvanerimagneetteja ja lahjapaperia.

Tuotteet on suunniteltu Kouvolan Kuusankoskella, ja printit on painettu lähialueilla. Voit tilata tuotteita verkkokaupasta, tiedustella etsimääsi tuotetta jälleenmyyjiltämme tai tulla ostoksille Soppiin, joka sijaitsee Kouvolan keskustassa samassa tilassa Sisustusliike Dreamsin kanssa. Soppi on avoinna Dreamsin aukioloaikojen mukaisesti.