• Pieni pakettikortti, jossa käsintehty kuvitus on painettu koivuvanerille. Tyylikäs kortti sopii paketoinnin lisäksi myös kattaukseen servetin ympärille tai kortiksi viinipullon kaulaan. Painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Kortti on laserleikattu, joten sen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koko 44 x 55 mm Vanerikortin toisella puolella ei ole painatusta.  
 • Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin rouheaa ilmettä ja syvyyttä. Vaneriosuuden leveys on n. 5 cm ja korkeus 4,1 cm. Kirurginteräksinen rengas on halkaisijaltaan 2,5 cm.
 • Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle 3 mm koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Nappikorvakorun koko on noin 1,5 x 1,5 cm. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Yksinkertainen ja suloinen kortti kiitoksen ansaitsevalle kuten ystävälle, työkaverille tai opettajalle. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Kortin kanssa lahjaksi sopivat esimerkiksi käsintehdyt mansikka-raparperimarmeladit.  
 • Kutsukortit lastenjuhliin. Setti sisältää viisi kutsua ja viisi valkoista kirjekuorta. Täytä kortin toiselle puolelle kaikki tarpeellinen tieto ajankohdasta, mahdollisesta teemapukeutumisesta ja ilmoittautumisesta. Koko A6 (105 x 148 mm) Etsitkö kutsukorttia aikuisten juhliin?
 • Koivuvanerikortti sopii lahjaksi tai omaksi sisustuselementiksi. Musta, moderni painatus ja koivuvanerin pinta on tyylikäs yhdistelmä. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • Tämä vanerille painettu postikortti modernilla painatuksella on omiaan läheisen ilahduttamiseen tai sisustuselementiksi omaan kotiin. Kortti on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • Viisi kutsukorttia koko perheen tai aikuisten juhliin. Setti sisältää myös viisi valkoista kirjekuorta. Täytä kortin toiselle puolelle kaikki tarpeellinen tieto ajankohdasta, pukeutumisesta ja ilmoittautumisesta. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortit on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle ja jämäkälle FSC-merkitylle paperille. Etsitkö kutsua lastenjuhliin?
 • Kukkapino / juliste

  9,50 14,50 
  Kaikkiin huoneisiin ja tiloihin sopiva juliste, jonka vihreä kuvitus on tehty alunperin käsin musteella. Kokovaihtoehdot - 30 x 40 cm - A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle 170 g FSC-merkitylle paperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Sopisivatko mustetahrat paremmin seinällesi?  
 • Wine / juliste

  9,50 14,50 
  Viinin tarpeessa? Mustavalkoinen tekstijuliste sopii niin keittiöön, olkkariin kuin ravintolaankin. Kokovaihtoehdot - 30 x 40 cm - A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle 170 g FSC-merkitylle paperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Sopisiko kahvijuliste enemmänkin tyyliisi?  
 • Mustetahratesti / juliste

  9,50 14,50 
  Abstrakti juliste, jossa alunperin käsinmaalattu kuvitus. Mitä näet mustetahroissa? Kokovaihtoehdot - 30 x 40 cm - A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle 170 g FSC-merkitylle paperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Päiväkahvit-juliste kannustaa hengittelyyn ja pilvien ihastelemiseen.  
 • Kahvia? / juliste

  9,50 14,50 
  Siis puhuiko joku kahvista?! Ihana juliste keittiöön tai vaikka työhuoneen seinälle. Kokovaihtoehdot - 30 x 40 cm - A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle 170 g FSC-merkitylle paperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Sopisiko viiniaiheinen juliste paremmin keittiöösi?  

Go to Top