Etusivu/sisustus
 • Koivuvanerille painettu Miksi ei? -magneetti on skandinaavinen ja tyylikäs vaihtoehto toimistoon tai kotiin pitämään muistilaput järjestyksessä. Koko n. 6 x 6 cm Magneetti on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
 • Koivuvanerille painettu Herkkui herkkui -magneetti on skandinaavinen ja tyylikäs vaihtoehto lahjaksi tai kotikeittiöön pitämään reseptit järjestyksessä. Koko n. 6 x 6 cm Magneetti on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
 • Koivuvanerille painettu, muotoon leikattu Sydän-magneetti on skandinaavinen ja tyylikäs vaihtoehto toimistoon, lahjaksi tai kotikeittiöön pitämään paperit järjestyksessä. Oivallinen pieni kiitoslahja myös opettajalle. Koko n. 6 x 6 cm Koivumagneetti on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
 • Ale!

  Nyt / koivumagneetti

  5,90  3,00 
  Koivuvanerille painettu Nyt-magneetti on skandinaavinen ja tyylikäs vaihtoehto toimistoon, lahjaksi tai kotikeittiöön pitämään paperit järjestyksessä. Koko n. 6 x 6 cm Magneetti on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
 • Ale!

  Menu / sisustustaulu musta

  17,90  6,00 
  Varastontyhjennystä vain verkkokaupassa! Valikoimasta uutuuksien alta poistuvat taulut ja niiden mallikappaleet nyt edulliseen hintaan. Menu – ota tai jätä! Suosituin sisustustaulumme mustilla kehyksillä on omiaan keittiössä tai koristeena juhlien buffetpöydässä. Taulun ulkomitat 17,7 x 17,7 cm. Taulussa on puiset vaihtokehykset, joten voit käyttää kehyksiä myöhemmin omallakin kuvalla. Printti on painettu Suomessa. 
 • Ale!
  Varastontyhjennystä vain verkkokaupassa! Valikoimasta uutuuksien alta poistuvat taulut ja niiden mallikappaleet nyt edulliseen hintaan. Sshhh… Minä olen nokosilla! Sisustustaulu valkoisilla kehyksillä seinälle tai pöydälle sopii etenkin lastenhuoneeseen. Taulun ulkomitat 17,7 x 17,7 cm. Taulussa on puiset vaihtokehykset, joten voit käyttää kehyksiä myöhemmin omallakin kuvalla. Printti on painettu Suomessa. 
 • Ale!
  Varastontyhjennystä vain verkkokaupassa! Valikoimasta uutuuksien alta poistuvat taulut ja niiden mallikappaleet nyt edulliseen hintaan. Sydän-sisustustaulu valkoisilla kehyksillä sopii niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin. Taulun ulkomitat 17,7 x 17,7 cm. Seinälle tai pöydälle. Taulussa on puiset irtokehykset, joten voit käyttää kehyksiä myöhemmin omallakin kuvalla. Printti on painettu Suomessa. 
 • Ale!

  Sydän / sisustusprintti

  4,50  2,00 
  Neliönmuotoinen pieni sisustusprintti sydänkuvituksella sopii niin keittiöön kuin lastenhuoneeseenkin. 15 x 15 c printti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Ale!

  Sshhh… / sisustusprintti

  4,50  2,00 
  Sshhh... Minä olen nokosilla! Tämä pieni neliönmuotoinen printti sopii osaksi niin aikuisen kuin lapsenkin makuuhuoneen sisustusta tai vaikkapa vauvalahjaksi. 15 x 15 cm printti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Ale!

  Menu / sisustusprintti

  4,50  2,00 
  Suosittua Menu-printtiä voi käyttää niin juhlien kattauksessa kuin keittiön sisustuksessakin. 15 x 15 cm printti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.