Kultamurusen aletuotteet.

 • Ale!

  Nyt / koivumagneetti

  5,90  3,00 
  Koivuvanerille painettu Nyt-magneetti on skandinaavinen ja tyylikäs vaihtoehto toimistoon, lahjaksi tai kotikeittiöön pitämään paperit järjestyksessä. Koko n. 6 x 6 cm Magneetti on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
 • Ale!

  Menu / sisustustaulu musta

  17,90  6,00 
  Varastontyhjennystä vain verkkokaupassa! Valikoimasta uutuuksien alta poistuvat taulut ja niiden mallikappaleet nyt edulliseen hintaan. Menu – ota tai jätä! Suosituin sisustustaulumme mustilla kehyksillä on omiaan keittiössä tai koristeena juhlien buffetpöydässä. Taulun ulkomitat 17,7 x 17,7 cm. Taulussa on puiset vaihtokehykset, joten voit käyttää kehyksiä myöhemmin omallakin kuvalla. Printti on painettu Suomessa. 
 • Ale!
  Varastontyhjennystä vain verkkokaupassa! Valikoimasta uutuuksien alta poistuvat taulut ja niiden mallikappaleet nyt edulliseen hintaan. Sshhh… Minä olen nokosilla! Sisustustaulu valkoisilla kehyksillä seinälle tai pöydälle sopii etenkin lastenhuoneeseen. Taulun ulkomitat 17,7 x 17,7 cm. Taulussa on puiset vaihtokehykset, joten voit käyttää kehyksiä myöhemmin omallakin kuvalla. Printti on painettu Suomessa. 
 • Ale!
  Varastontyhjennystä vain verkkokaupassa! Valikoimasta uutuuksien alta poistuvat taulut ja niiden mallikappaleet nyt edulliseen hintaan. Sydän-sisustustaulu valkoisilla kehyksillä sopii niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin. Taulun ulkomitat 17,7 x 17,7 cm. Seinälle tai pöydälle. Taulussa on puiset irtokehykset, joten voit käyttää kehyksiä myöhemmin omallakin kuvalla. Printti on painettu Suomessa. 
 • Ale!

  Kultamuruselle / postikortti

  2,50  1,00 
  Kultamuruselle-postikortti Tämä kortti sopii moneen lähtöön, niin poikaystävälle kuin sukulaislapsen synttäreillekin! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ale!

  Sinä teit sen / postikortti

  2,50  1,00 
  Sinä teit sen, kultamurunen! Postikortti kaverille ylioppilasjuhliin tai vaikkapa uuden työpaikan saaneelle ystävälle. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ale!
  1 kultamurunen + 1 kultamurunen = 1 ihana aviopari Täydellinen kortti ihanalle, tuoreelle avioparille <3 Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Ale!

  Kiitos, äiti / postikortti

  2,50  1,00 
  Äidit eivät useinkaan saa kiitosta tärkeästä työstään... Siksi tämä kortti on tärkeä, ja sen voi antaa äidille milloin vain! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ale!
  Yksinkertainen ja tyylikäs joulukortti mustavalkoisella kuvituksella. Taitetun kortin mukana tulee valkoinen, tarrasuljettava kuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Ale!
  Joulun taikaa, ihmeellistä aikaa. Tämä on kortti sille ystävällesi, joka on todellinen jouluihminen. Sille, joka hössöttää joulusuunnitelmista syyskuussa ellei ole kehdannut jo aiemmin... Taitetun kortin mukana tulee valkoinen, tarrasuljettava kuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Ale!
  Jouluiloa kultamurusille Tämä kortti on suunnitteluvaiheessa kaavailtu kortiksi, jonka esimerkiksi lapset voisivat lähettää isovanhemmilleen tai toisin päin... Mutta ketä sinun kultamurusesi ovat? Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ale!

  Sydän / sisustusprintti

  4,50  2,00 
  Neliönmuotoinen pieni sisustusprintti sydänkuvituksella sopii niin keittiöön kuin lastenhuoneeseenkin. 15 x 15 c printti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Ale!

  Sshhh… / sisustusprintti

  4,50  2,00 
  Sshhh... Minä olen nokosilla! Tämä pieni neliönmuotoinen printti sopii osaksi niin aikuisen kuin lapsenkin makuuhuoneen sisustusta tai vaikkapa vauvalahjaksi. 15 x 15 cm printti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Ale!

  Menu / sisustusprintti

  4,50  2,00 
  Suosittua Menu-printtiä voi käyttää niin juhlien kattauksessa kuin keittiön sisustuksessakin. 15 x 15 cm printti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Ale!
  Kultamurunen on irti Peto... eikun kultamurunen on irti! Jos etsit persoonallista vauvapostikorttia pikku karhunpennulle, tässä se on :) Kortti on meille erityinen, koska tästä vauvakuvituksesta Kultamurusen tarina sai alkunsa. Lue täältä halutessasi lisää yrityksen tarinasta! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ale!

  Monta nimeä / postikortti

  2,50  1,00 
  Rakkaalla murusella on monta nimeä Rakkaalla lapsella on monta nimeä, kuten sanotaan. Niin varmasti myös kultamurusella/kääpiöllä/pötköllä/sepolla/pomolla, jonka perheelle haluat postittaa vauvatervehdyksen! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.