Uutuutena Kultamurusen joulussa aivan ihanat, Suomessa valmistetut koivuvanerituotteet kuten vaneripostikortit ja kuusenkoristeet! Jouluaamun kahvi on suunniteltu pehmeään, siniseen aamukahvihetkeen.

 • Dear santa, I can explain. Hilpee joulukortti, joka taatusti pääsee esille vastaanottajan kotona. Jos siis maltat lähettää sen jollekin sen sijaan että pidät kortin itselläsi osana joulusisustusta :) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Kannattaa olla kiltisti! Tämä tyylikäs puinen postikortti on omiaan läheisen ilahduttamiseen tai sisustuselementiksi omaan kotiin. Kortti on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • Ihana vanerille painettu pieni kortti, joka sopii loistavasti myös pikkujoulujen tai joulupöydän kattauksen piristäjäksi. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Kortti on laserleikattu, joten sen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koko 44 x 55 mm Vanerikortin toisella puolella ei ole painatusta.  
 • Niin, mitä muuta ihminen voisi joululta toivoa? Tämä postikortti on ehdoton suosikki Kultamurusen joulukorteista, joten mitä luultavimmin myös ystäväsi ilahtuisi löytäessään sen postilaatikosta! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja sydänkuvitus.
 • Sale!
  Tämä kortti on suunnitteluvaiheessa kaavailtu kortiksi, jonka esimerkiksi lapset voisivat lähettää isovanhemmilleen tai toisin päin... Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pienet sydänkuvitukset.
 • Helppoa paketointia! Pussissa on paikka lahjan antajan nimelle, ja se sopii litteille sekä hieman pulleammille, kevyille lahjoille. Leveys 15,5 cm, korkeus 22,5 cm, syvyys täysin avattuna 8,5 cm. Painettu Suomessa silkkipainolla. Olisivatko lahjapaperi ja pakettitarrat enemmän tyyliäsi?
 • Sale!
  Joulun taikaa, ihmeellistä aikaa. Tämä on kortti sille ystävällesi, joka on todellinen jouluihminen. Sille, joka hössöttää joulusuunnitelmista syyskuussa ellei ole kehdannut jo aiemmin... Taitetun kortin mukana tulee valkoinen, tarrasuljettava kuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Joulun treeniohjelma on mainio joulukortti hänelle, joka ei ota treenaamista aina niin vakavasti... Muista, viimeisen toiston pitääkin kuulua! Koko A6 (148 x 105 mm) Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle ja jämäkälle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.  
 • Ehkä vielä yksi suklaa..? Hauska joulukortti, jonka bingon kohdat voit rastittaa ah niin rentouttavien joulunpyhien edetessä! Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni kuvitus. Koko A6 (105 x 148 mm)  
 • Tyylikäs ja yksinkertainen joulukortti ilman tekstiä. Lapset voivat myös värittää kortin, jolloin joulutervehdys on persoonallisempi! Ok, saa aikuisetkin värittää sen... Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Sale!
  Yksinkertainen ja tyylikäs joulukortti mustavalkoisella kuvituksella. Kortin voi myös värittää! Taitetun kortin mukana tulee valkoinen, tarrasuljettava kuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Lahjakortti verkkokauppaan

  20,00 80,00 
  Ilahduta ystävää ja lähetä sähköinen lahjakortti Kultamurusen verkkokauppaan! Voit valita valmiista arvoista tai näppäillä itse summan 20–80€ väliltä. Lahja on voimassa 6 kk ja koskee koko verkkokaupan valikoimaa. Se lähetetään vastaanottajalle sähköpostilla, josta saat itsekin kopion.

Go to Top