Joulu

Etusivu/Joulu

Dear Santa, I can explain! Kultamurusen joulukortit on painettu Suomessa laadukkaalle, paksulle paperille ja aiheuttavat yleensä hieman kikatusta. Kultamurusen paketointitarvikkeilla loihdit persoonalliset paketit.

 • Jouluaamun kiireettömän kahvihetken pehmeää tunnelmaa. Sisältää 200 g keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas suodatinkahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Etiketissä on matta pinta, suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Joulun treeniohjelma on mainio joulukortti hänelle, joka ei ota treenaamista aina niin vakavasti... Muista, viimeisen toiston pitääkin kuulua! Koko A6 (148 x 105 mm) Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle ja jämäkälle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja pieni sydänkuvitus.  
 • Koronan inspiroima joulukortti, joka ei ole hartaimmasta päästä. Koko A6 (148 x 105 mm) Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle ja jämäkälle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja pieni sydänkuvitus. Etsitko lapsiperheelle sopivampaa joulukorttia? Kurkkaa ainakin joulupallokortti jonka voi myös värittää!  
 • Hauska ja persoonallinen joulukortti, jonka bingon kohdat voit rastittaa ah niin rentouttavien joulunpyhien edetessä! Joulunpyhäbingo on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto.  
 • Helppoa paketointia! Pussissa on paikka lahjan antajan nimelle, ja se sopii litteille sekä hieman pulleammille lahjoille. Leveys 15,5 cm, korkeus 22,5 cm, syvyys täysin avattuna 8,5 cm. Painettu Suomessa silkkipainolla. Olisivatko lahjapaperi ja pakettitarrat enemmän tyyliäsi?
 • Lahjapaperi on nostalgista voimapaperia, johon on painettu Kultamurusen sydämiä. Leveys on 57 cm, ja rullassa on kokonaiset viisi metriä paperia. Voit paketoida tällä paperilla niin kesäiset kuin jouluiset paketit vaihtelemalla nauhojen ja pakettikorttien tyyliä. Voit kierrättää voimapaperin kartonkikeräykseen! Tarvitsetko paketoimiseen ihania pakettitarroja?  
 • Niin, mitä muuta ihminen voisi joululta toivoa? Tämä postikortti on ehdoton suosikki Kultamurusen joulukorteista, joten mitä luultavimmin myös ystäväsi ilahtuisi löytäessään sen postilaatikosta! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja sydänkuvitus.
 • Mustavalkoiset, pyöreät tarrat sopivat monenlaiseen paketointiin, myös lahjapussien sulkemiseen. Onpa niitä käytetty hillopurkkien koristelemiseenkin. A4-arkilla on yhteensä 24 tarraa halkaisijaltaan 4 cm. Painettu Suomessa. Luonnollisesti nämä söpöliinit sopivat oman lahjapaperimme päälle kuin nenä päähän.
 • Sinulle, minulta... Tämä yksinkertainen ja kaunis tekstikortti lahjan tai kukkakimpun ohessa antaa saajalle ihanan henkilökohtaisen fiiliksen! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • Dear santa, I can explain. Hilpee joulukortti, joka taatusti pääsee esille vastaanottajan kotona. Jos siis maltat lähettää sen jollekin sen sijaan että pidät kortin itselläsi osana joulusisustusta :) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Merry christmas + sparkling new year Tyylikäs ja yksinkertainen joulukortti ystävälle, joka ei välitä punaisesta eikä glitteristä! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Tyylikäs ja yksinkertainen joulukortti ilman tekstiä. Lapset voivat myös värittää kortin, jolloin joulutervehdys on persoonallisempi! Ok, saa aikuisetkin värittää sen... Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
Go to Top