Uutuutena Kultamurusen joulussa aivan ihanat, Suomessa valmistetut koivuvanerituotteet kuten vaneripostikortit ja kuusenkoristeet! Jouluaamun kahvi on suunniteltu pehmeään, siniseen aamukahvihetkeen.

 • Lahjapaperi on nostalgista voimapaperia, johon on painettu Kultamurusen sydämiä. Leveys on 57 cm, ja rullassa on kokonaiset viisi metriä paperia. Voit paketoida tällä paperilla niin kesäiset kuin jouluiset paketit vaihtelemalla nauhojen ja pakettikorttien tyyliä. Lahjapaperin voi kierrättää kartonkikeräykseen. Tarvitsetko paketoimiseen ihania pakettitarroja?  
 • Lahjakortti verkkokauppaan

  20,00 80,00 
  Ilahduta ystävää ja lähetä sähköinen lahjakortti Kultamurusen verkkokauppaan! Voit valita valmiista arvoista tai näppäillä itse summan 20–80€ väliltä. Lahja on voimassa 6 kk ja koskee koko verkkokaupan valikoimaa. Se lähetetään vastaanottajalle sähköpostilla, josta saat itsekin kopion.
 • Kannattaa olla kiltisti! Tämä tyylikäs puinen postikortti on omiaan läheisen ilahduttamiseen tai sisustuselementiksi omaan kotiin. Kortti on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • Tyylikäs puinen postikortti on omiaan läheisen ilahduttamiseen tai sisustuselementiksi omaan kotiin. Kortti on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • Joulun treeniohjelma on mainio joulukortti hänelle, joka ei ota treenaamista aina niin vakavasti... Muista, viimeisen toiston pitääkin kuulua! Koko A6 (148 x 105 mm) Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle ja jämäkälle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.  
 • Koronan inspiroima joulukortti, joka ei ole hartaimmasta päästä. Koko A6 (148 x 105 mm) Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle ja jämäkälle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja pieni sydänkuvitus. Etsitkö lapsiperheelle sopivampaa joulukorttia? Kurkkaa ainakin joulupallokortti jonka voi myös värittää!  
 • Ihana vanerille painettu pieni kortti, joka sopii loistavasti myös pikkujoulujen tai joulupöydän kattauksen piristäjäksi. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Kortti on laserleikattu, joten sen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koko 44 x 55 mm Vanerikortin toisella puolella ei ole painatusta.  
 • Ihana vanerille painettu pieni kortti, joka sopii loistavasti myös pikkujoulujen tai joulupöydän kattauksen piristäjäksi. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko 44 x 55 mm Vanerikortin toisella puolella ei ole painatusta.  
 • Tämä ihanasti erilainen joulukoriste on  yksi kolmesta pyöreästä vanerikoristeestamme, jotka toimivat myös hyvin yhdessä. Roikkuva joulukoriste on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille.

  Ruudut-koristeen pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki.

  Koristeen molemmilla puolilla on kuvitus. Halkaisija 10 cm. Tuotteen mukana tulee musta naru, mutta voit laittaa siihen oman narun makusi mukaan.  
 • Tämä ihanasti erilainen koriste kuuluu kolmen koristeen sarjaan. Kaikki toimivat hauskasti yhdessä, mutta myös erikseen. Metsä-vanerikoriste on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille. Musta, alunperin käsin musteella tehty kuvitus koivuvanerin pinnalla on tyylikäs ja skandinaavinen yhdistelmä. Pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koristeen molemmilla puolilla on kuvitus. Halkaisija 10 cm. Tuotteen mukana tulee musta naru, mutta voit laittaa siihen oman narun makusi mukaan.  
 • Tämä ihanasti erilainen joulukoriste on  yksi kolmesta pyöreästä joulukoristeestamme, jotka toimivat myös hyvin yhdessä. Roikkuva joulukoriste on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille. Täplät-kuusenkoristeen pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koristeen molemmilla puolilla on kuvitus. Halkaisija 10 cm. Tuotteen mukana tulee musta naru, mutta voit laittaa siihen oman narun makusi mukaan.  
 • Helppoa paketointia! Pussissa on paikka lahjan antajan nimelle, ja se sopii litteille sekä hieman pulleammille, kevyille lahjoille. Leveys 15,5 cm, korkeus 22,5 cm, syvyys täysin avattuna 8,5 cm. Painettu Suomessa silkkipainolla. Olisivatko lahjapaperi ja pakettitarrat enemmän tyyliäsi?

Go to Top