Loading...
 • Lahjapaperi on nostalgista voimapaperia, johon on painettu Kultamurusen sydämiä. Lahjapaperin leveys on 57 cm, ja rullassa on kokonaiset viisi metriä paperia. Voit paketoida tällä paperilla niin kesäiset kuin jouluisetkin paketit vaihtelemalla nauhojen ja pakettikorttien tyyliä. Voit kierrättää voimapaperin kartonkikeräykseen!  
 • Kesäbingo sisältää 200 g tummaa suodatinjauhettua Honduras Marcala -kahvia. Täyteläinen, pehmeä ja aromikas kahvi on ekologisesti kasvatettua. Leppoisien kahvihetkien lomassa voit täyttää etiketin kesäbingoa.  Oletko jo rentoutunut laiturilla silmät kiinni tai grillannut asenteella sateessa? Entä onko seksihelle päässyt yllättämään? Postaa julkisella Instagram-tililläsi kuva kahvi- tai bingohetkestäsi hashtagilla #kesäbingokahvi, ja saat kuvasi näkyviin Kultamurusen verkkosivulle ja osallistut loppukesän tuotepalkinnon arvontaan! Paahtoaste 4/5 Lajikkeet: Arabica (Caturra, Bourbon, Pacas) Laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Kahvipussin koko on 20 x 19 cm, voit kierrättää sen muovijätteenä. HUOM! Jos haluat tilata kahvin lahjaksi ystävällesi, valitse kassalla "Toimitus eri osoitteeseen" ja kirjoita lahjan saajan osoitetiedot sekä vapaan tekstin kenttään hänen puhelinnumeronsa toimituksen saapumisilmoitusta varten. Myös kotiinkuljetus! Haluatko lähettää läheiselle kahvin Kiitos että olet?
 • Auta juomalla hyvää kahvia! Lahjoitamme jokaista myytyä Pomon kahvitaukoa kohden 4 €  Koronan vuoksi ahdingossa oleville perheille Pelastakaa Lapset ry:n kautta. Kahvipussi sisältää 200 g tummaa suodatinjauhettua Honduras Marcala -kahvia. Täyteläinen, pehmeä ja aromikas kahvi on ekologisesti kasvatettua. HUOM! Jos haluat tilata kahvin lahjaksi ystävällesi, valitse kassalla "Toimitus eri osoitteeseen" ja kirjoita lahjan saajan osoitetiedot sekä vapaan tekstin kenttään hänen puhelinnumeronsa toimituksen saapumisilmoitusta varten. Ilmoita myös mahdollinen haluamasi viesti, kirjoitan sen lahjan oheen. Paahtoaste 4/5 Lajikkeet: Arabica (Caturra, Bourbon, Pacas) Laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Kahvipussin koko on 20 x 19 cm, voit kierrättää sen muovijätteenä. Haluatko lähettää läheiselle kahvin Kiitos että olet?
 • Poissa silmistä, ei todellakaan poissa mielestä. Kun ette voi tavata, mutta haluat kertoa postitse hänen olevan mielessäsi. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella postikorttiviivasto ja pienet sydänkuvitukset.  
 • Kiitos että olet -kahvi on ihana pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä tai pienen viestin etiketin alaosaan. Voit lähettää kahvin myös suoraan lahjan saajalle! Kahvionnea sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • Will you hold my dress while I pee? Kultamurusen asiakas toivoi tällaista postikorttia kaason rekrytoimiseen...  Tuumasta toimeen! Koko A6 (105 x 148 mm) Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella postikorttiviivasto ja pienet sydänkuvitukset.  
 • Kiitos kaikesta / postikortti Koko A6 (105 x 148 mm) Kiitoskortti on painettu Suomessa mattapintaiselle laadukkaalle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella postikorttiviivasto ja pienet sydänkuvitukset.  
 • Stailaa itsellesi tai lahjaksi persoonallinen kahvipussi! Tämä lahja sopii tehtäväksi myös lasten kanssa vaikkapa tussien kanssa. Mukana tulee kaksi tyhjää tarraetikettiä, toinen harjoitteluun ja toinen laitettavaksi pussiin. Kahvipussin takana on pieni Kultamurusen etiketti, jossa on elintarvikemerkinnät. Kahvipussi sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Ruskean kahvipussin koko n. 13 x 20 cm.
 • Hilpeyttä herättävä, se hieman erilainen kiitoslahja vaikkapa työkaverille tai päiväkodin työntekijälle! Kiitoskahvi on lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kahvionnea sisältää 100 g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu, jauhettu ja pakattu Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Suosittelemme käyttämään nimen kirjoittamiseen kuulakärkikynää tai ohutta permanent-tussia.
 • For your inspiration! Paksu A5-kokoinen muistikirja, jonka mattapintaiset tyhjät sivut kutsuvat inspiroitumaan :) Koko: 14,8 x 21 cm. Paksuus 1 cm. Painettu Suomessa.
 • Good ideas only! Paksu A5-kokoinen muistikirja, jonka mattapintaiset tyhjät sivut kutsuvat inspiroitumaan ja kirjaamaan ylös kaikki upeat ideat ja luonnokset :) Koko: 14,8 x 21 cm. Paksuus 1 cm. Painettu Suomessa.
 • Mustavalkoiset, tyylikkäät pakettitarrat sopivat monenlaiseen paketointiin, myös lahjapussien sulkemiseen. 24 pyöreää pakettitarraa arkilla. Yhden tarran halkaisija 4 cm. Painettu Suomessa.